Χαιρετισμoς

Φαφούτης Δαμιανός - Αναπληρωτής Διοικητής ΠΝΑ Σπηλιοπούλειο

Σας καλωσορίζουμε  στο δικτυακό τόπο του Παθολογικού Νοσοκομείου Σπηλιοπούλειο «Αγία Ελένη». Στη σημερινή εποχή οι υγειονομικές ανάγκες των πολιτών έχουν αυξηθεί.

Οφείλουμε ο ρόλος των υγειονομικών μονάδων  συνεχώς να επαναπροσδιορίζετε ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν  άμεσα και αποτελεσματικά.

Φιλοδοξούμε το Παθολογικό Νοσοκομείο Σπηλιοπούλειο «Αγία Ελένη» μέσα από την συνεχή εξέλιξη του καθώς και τον εκσυγχρονισμό του να διαδραματίζει ένα βασικό πυλώνα στην υγειονομική κάλυψη των συνανθρώπων μας.

Άλλωστε η μακρά ιστορία του – ανεγέρθηκε  το 1916- και το σημαντικό προνοιακό του έργο, αποτελούν την παρακαταθήκη για την σημαντική συμβολή του στο μέλλον.

Δράσεις – Φωτογραφικό υλικό


Εργασίες συντήρησης του ιστορικού φοίνικα που κοσμεί τον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου μας πάνω από 50 χρόνια!Παραλαβή δωρεάς υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του Νοσοκομείου μαςΑνακατασκευή της κεντρικής εισόδου του Νοσοκομείου μαςΕικόνες από την δράση ‘’Επισκεπτήριο’’ όπου ηθοποιοί του Εθνικού Θεάτρου, μέσα στο θάλαμο νοσηλείας, δίνουν παράσταση για τους ασθενείς.